fbpx

Succesvol ondernemen met SEO

Zonder afhankelijkheid van social media

N

Méér bezoekers = meer klanten = meer omzet

N

Een continue stroom aan écht geïnteresseerde bezoekers op je website

N

Een stevige basis voor langetermijnsucces, zónder social media

N

Voor ondernemers die hun vrije tijd waardevol vinden

Je hebt veel kennis en ervaring waarmee je anderen wilt helpen, alleen niemand komt op je website.

Of je hebt een fantastisch product ontwikkeld, maar niemand komt op je webshop.

Je zit met je handen in het haar… Dan maar 60 uur per week werken? Vollebak inzetten op social media? Misschien je marketing uitbesteden? 

Je hoofd zit vol met mogelijkheden, opties en strategieën, maar je wilt niet alleen met je bedrijf bezig zijn. Je hebt kinderen, een (parttime) baan in loondienst, het huishouden en andere verplichtingen. En wat denk je van vrije tijd, lekker het bos in met je kinderen, afspreken met je vrienden of op de bank ploffen met een fijn boek. Dát vind je belangrijk! Maar ja, zonder inkomsten kom je er ook niet… 

Dus dan zit je daar achter je laptop, zonder klanten, zonder omzet en met je lange to do lijst en volgepropte agenda die alles behalve in balans is.

Herken je dit?

r

Alleen je moeder is een trouwe bezoeker van je website.

r

Je zet regelmatig nieuwe blogs op je site, maar niemand leest ze.

r

Je bent actief op Instagram en Facebook, maar het voelt als tijdverspilling. En die advertenties, die voelen als geldverspilling.

r

Je e-maillijst bestaat uit je familie en beste vrienden; de term e-mailmarketing lijkt iets wat alleen anderen succesvol doen.

r

Je voelt je overweldigd door wat al die business experts op social media roepen. Welk advies is het beste? Waar kan ik m’n schaarse tijd het beste aan besteden?

Frustratie alom. 

Waarom komen er geen bezoekers op mijn website? Hoe kom ik aan klanten? Je hebt van alles geprobeerd, maar het voelt als schieten met losse flodders. Niks voelt echt goed, als passend bij jou en je bedrijf. Het voelt als met de ratrace mee rennen, terwijl je buiten adem bent en het liefst wilt uitrusten. 

Het kan anders, écht.

Vrijheid…

N

De vrijheid hebben om thuis te zijn als je kinderen van school komen, en zonder druk van een werkgever voor ze te zorgen als ze ziek zijn.

N

De vrijheid hebben om meer te reizen, misschien wel nomadisch te leven, gaan en staan op de mooiste plekjes dichtbij of ver weg.

N

De vrijheid hebben om anderen te helpen, je kennis en ervaring te delen, op een manier die bij jou past.

N

De vrijheid hebben om je marketing zodanig in te richten dat het goed voelt voor jou en je ideale klant. Marketing kost geen energie meer, het gééft je energie.

N

De vrijheid hebben om te doen wat je wilt; een dagje dierentuin met je gezin, een weekendje weg met vrienden, gewoon omdat het kan.

Deze vrijheid heb je omdat je op de automatische piloot écht geïnteresseerden bezoekers op je website krijgt. Ook als jij op pad bent met je familie en vrienden of lekker een dagje rust hebt ingepland.

Hoe komen die geïnteresseerden bezoekers op je website? Via Google. 

Stel je eens voor dat je ideale klant in Google zoekt naar informatie over zijn probleem. Jouw website staat bovenaan in Google en natuurlijk klikt die bezoeker door. Jij biedt precies de oplossing aan waar je ideale klant naar op zoek is. Deze bezoeker is oprecht geïnteresseerd in wat jij te bieden hebt en je hebt er een klant bij.

Dit proces herhaalt zich automatisch, opnieuw en opnieuw

Hoe zou jouw leven eruit zien als je iedere dag op de automatische piloot deze echt geïnteresseerde bezoekers op je website ontvangt?

Hi lieve jij,

Ik ben Nanouk, ondernemer, moeder, crea bea, ex digital nomad, een stiekeme sport en health freak, en zo nog een paar andere dingen, waaronder SEO-expert. Laten we het over dit laatste even hebben 😉 

Als freelance SEO-tekstschrijver heb ik jaren voor ondernemers en grote bedrijven gewerkt. Ik optimaliseerde hun websites, (her)schreef websiteteksten en deed ontelbaar veel zoekwoordonderzoeken.

Dit deed ik zo’n 20 tot 25 uur per week, waar en wanneer ik maar wilde, vanuit huis en later vanuit de camper terwijl ik met m’n gezin door Europa reisden. 

Ik genoot enorm van m’n werk, maar er was iets dat aan mij knaagde.

Ondernemers huurde mij vaak in om eenmalig hun website te optimaliseren. De resultaten waren goed; hun website steeg in de Google ranking en ze zagen het aantal bezoekers via zoekmachines toenemen. Super mooi, maar je wilt toch met je website hoog in Google blijven?

Natuurlijk vertelde ik aan mijn klanten dat er geen eenmalige quick fix is. Wil je namelijk blijven stijgen in de ranking, die continue stroom aan bezoekers behouden en laten groeien, dan is het goed om te weten hoe je je website kunt blijven updaten en optimaliseren. 

En wie kan er beter je website up-to-date houden dan jijzelf?!

Jij kent als ondernemer je ideale klant door en door. Jij weet als de beste wat je te bieden hebt aan producten en diensten en hoe je je klanten kunt helpen. 

Mijn hart ging als een dolle tekeer. Dit wil ik doen! Ik wil ondernemers leren hoe ze zelf de beste SEO-technieken toepassen. Hoe ze zelf hun website optimaliseren en zo die continue stroom aan écht geïnteresseerde bezoekers krijgen en behouden

Zo ontstond mijn programma ‘Succesvol ondernemen met SEO’, waarmee ik jou help bij het succesvol opbouwen van je online onderneming, met een focus op de lange termijn. Met mijn SEO-methode krijg je een groeiend aantal geïnteresseerde bezoekers op je website zonder afhankelijkheid van social media.

En als je nu denkt ‘ja maar zelf SEO toepassen, dat is toch ingewikkeld en tijdrovend?!’ Nope, absoluut niet. Maar daarover zo meer 🙂

Social media vs Google

Er zijn talloze manieren om bezoekers naar je website te trekken en de meeste ondernemers denken direct aan social media. Maar er is maar één manier waarmee je alleen oprecht geïnteresseerde bezoekers aantrekt: via Google.

Bezoekers via social media zijn vaak toevallige bezoekers. Ze scrollen (gedachteloos) over hun tijdlijn, zien een opmerkelijke titel en klikken door. De kans is groot dat ze snel weer wegklikken (geen zin, geen tijd, geen focus, kijk maar eens naar hoe jij zelf over je tijdlijn scrollt).

Maar dan Google…

Mensen die op Google zoeken, hebben een probleem en zij zijn op zoek naar een oplossing. Ze gaan actief op zoek naar informatie en natuurlijk bied jij die informatie en de perfecte oplossing voor hun probleem aan. Deze bezoekers nemen ook de tijd om je website te bekijken. Ze willen immers een oplossing voor hun probleem en ze begrijpen dat aandachtig informatie lezen/luisteren/kijken noodzakelijk is voor het vinden van die oplossing.

En dat zijn de bezoekers die je op je website wilt hebben!

Met mijn SEO programma…

➤ leer je welke SEO-technieken het meest effectief zijn en hoe je deze moet toepassen op je website;

➤ bouw je aan een langetermijnstrategie waarmee je een stevige positie in Google krijgt en behoudt;

➤ krijg je een continue stroom aan geïnteresseerde bezoekers op je website waardoor je minder afhankelijk bent van social media.

Succesvol Ondernemen met SEO

Mijn Succesvol Ondernemen met SEO programma is volledig online. Dit past bij de huidige tijd, maar is vooral ook handig voor drukbezette ondernemers.

Je volgt in je eigen tempo videolessen over SEO. De theorie is opgedeeld in de 6 modules.

1. Bovenaan in Google: De Fundering

Je leert wat de kern is van SEO en Google, wat het belang is van content en hoe jij hier als ondernemer van profiteert. Ook leg ik je uit welke rol SEO speelt binnen het succesvol ondernemerschap. 

2. Websitestructuur & Gebruiksvriendelijkheid

Je leert hoe je je website SEO-proof maakt. We kijken onder meer naar laadsnelheid, navigatie en structuur. Het allerbelangrijkste is gebruiksvriendelijkheid voor zowel bezoeker als de googlebot.

3. Positionering & Expertschap

Je bent een expert in je vakgebied en tijdens deze module leer je hoe je jouw autoriteit toont aan je bezoeker en Google. De focus ligt op relevantie en betrouwbaarheid.

4. Content & Zoekwoorden

Content is koning, zeker als je bovenaan in Google wilt komen en blijven. Je ontdekt hoe je je content structureert, de rol van je klantreis hierbij en hoe het zit met zoekwoorden. Ook hier speelt relevantie een cruciale rol.

5. SEO-teksten

In deze module leer je hoe je SEO-teksten opbouwt en waar je de meest relevante zoektermen plaatst. 

6. Meten & Opschalen

Langetermijnsucces behalen kan alleen door tijdig te evalueren en bij te sturen. In deze module leer je hoe je je resultaten meet en bijhoudt en ontwikkel je een groeistrategie om je toekomstige resultaten op te schalen.

De online training bestaat uit 6 modules met meer dan 30 video’s + 20 bonusvideo’s met extra voorbeelden, stap voor stap uitleg en verdiepingsmateriaal.

Heel fijn natuurlijk, al die theorie, maar soms is het lastig om de vertaalslag te maken van theorie naar praktijk. Ook hierbij kan ik je helpen! Je krijgt een half jaar lang toegang tot mijn SEO community waar je al je vragen kunt stellen. Ik reageer binnen 3 werkdagen, zodat je snel weer verder kunt. En is er in de community behoefte aan meer voorbeelden en toelichting, dan maak ik bonusvideo’s of extra tutorials. 

======

Online SEO-training met in totaal meer dan 50 video’s waarin je alles leert over het toepassen van de meest effectieve SEO-methodes

======

Een half jaar lang toegang tot de SEO community. Stel al je vragen en krijg feedback op je teksten zodat je gemakkelijk het geleerde in de praktijk brengt. On top of that ontmoet je andere ondernemers die op hun authentieke manier willen ondernemen zonder afhankelijk te zijn van social media. 

=====

Aan het eind van het programma:

  • weet jij precies welke SEO-technieken de beste resultaten opleveren
  • heb jij de basis gelegd voor een groeiend aantal bezoekers op je website
  • ben jij niet (meer) afhankelijk van social media voor het maken van je omzet
  • heb jij een strategisch plan zodat je ook in de toekomst de vrijheid ervaart die SEO je kan bieden.

=====

Je investering in het gehele programma is €1899,- (of 3 x €699) (excl BTW).

SEO?! Nee zeg, want…

Misschien heb je je twijfels over de kracht van SEO. Dat snap ik, want er bestaan een hoop misverstanden over SEO. Laten we er eens een paar gaan bekijken.

“Google verandert voortdurend haar algoritme”

Aan de slag gaan met SEO zou geen zin hebben, want Google verandert voortdurend haar algoritme en dat is niet bij te houden.

Het klopt dat Google continu veranderingen doorvoert, maar dat is om haar algoritme te verbeteren.

De basis van zoekmachine optimalisatie blijft hetzelfde en met het toepassen van mijn SEO-methode heb je juist profijt van die verbeteringen aan het algoritme.

“Er is maar één plek bovenaan in Google, en die is al bezet”

Ha, helemaal waar! Maar het algoritme verandert, websites komen en gaan (ook de grotere!) en er zijn honderd miljoen zoekwoorden waarop je die felbegeerde nummer 1 positie kunt behalen.

Ook mooi: er komen iedere dag zoekwoorden bij. Best bijzonder hè.

Maak je dus niet druk om de concurrentie: als je een goede niche hebt en optimaliseert voor de juiste zoekwoorden, is er ook voor jou plek bovenaan in Google.

“SEO is erg ingewikkeld”

Als er iets is dat online ondernemers tegenhoudt om met SEO aan de slag te gaan, dan is het wel omdat ze denken dat het erg ingewikkeld is.

Dit is het grootste misverstand ever! SEO is simpel als je de juiste uitleg hebt gehad. En daar kan ik je natuurlijk bij helpen!

“SEO kost heel veel tijd”

Social media, e-mailmarketing, je administratie doen, salesgesprekken voeren, je aanbod ontwikkelen etc etc, ondernemen kost tijd, maar wat is ‘heel veel tijd’?

Ik ga het niet suger coaten: SEO kost tijd. Maar door met social media te minderen (of zelfs te stoppen), bespaar je tijd. En als je mijn SEO-methode onder de knie hebt schrijf je content die je bijna als vanzelf optimaliseert.

Daarnaast schrijf je met focus, dat scheelt ook weer tijd, én je kan je SEO-content hergebruiken voor social media en e-mailmarketing. Nog meer tijdwinst dus!

Wat anderen over mij zeggen

SEO klonk voor mij als abracadabra. Veel te moeilijk om aan te beginnen. De samenwerking met Nanouk is super leuk en waardevol. Zij kan in Jip en Janneke taal uitleggen wat je moet doen en weet SEO leuk en makkelijk te maken. 

Ik vind het nu echt leuk om met SEO bezig te zijn. Allemaal dankzij de hulp van Nanouk. Het organisch verkeer naar mijn site groeit met de dag. Stapje voor stapje zie ik de resultaten. 

Een betere DA en hoger in Google waardoor meer mensen me vinden. 

Een samenwerking met Nanouk kan ik iedere serieuze ondernemer aanraden. Je ziet je business groeien.

Henla

Mama met Vrijheid

Ik deed alles altijd zelf, vanaf het begin dat mijn website in april 2015 als hobby van start ging. Leuk een beetje blogjes schrijven. Van SEO had ik nog nooit gehoord, laat staan dat ik me er mee bezig hield.

In de jaren die volgden werd steeds vaker en meer duidelijk dat SEO belangrijk was, zeker voor een website als die van mij. Veel waardevolle content, maar onvoldoende zichtbaar voor mijn doelgroep.

Toen ik eind 2018 mijn website flink wilde opfrissen en op zoek ging naar iemand die me daar mee kon helpen vond ik jou online. Sinds wij samenwerken ben ik heel anders naar het schrijven gaan kijken. Ik houd al veel meer rekening met SEO, zelfs met nieuwe onderwerpen voor de blogs houd ik er al rekening mee.

Het allerleukste aan de samenwerking vind ik het persoonlijke contact. Je bent geduldig, helder in je uitleg, je denkt altijd graag mee, neemt eigen initiatieven als het gaat om ideeën en suggesties en daardoor voelt het echt dat we dit samen doen. Vroeger was het alleen “ik”. Als mensen tegenwoordig vragen of ik mijn website helemaal alleen doe, vertel ik altijd dat ik Nanouk heb. 

Wat nu opvalt is dat niet alleen de bezoekersaantallen via Google omhoog gaan, maar dat ook de aanvragen voor samenwerking vanuit bedrijven enorm is toegenomen. Van enkele per maand naar enkele per week! Dit betekent dus dat bedrijven mij beter vinden en het daarnaast ook nog eens waard vinden om een samenwerking mee aan te gaan!

Wat ik het meest waardevol vind, is dat je me echt iets bijbrengt. Uitlegt waarom iets is, de reden erachter en het resultaat wat we er mee kunnen behalen. Ik heb hier op de lange termijn zo veel aan. Het is nu vooral veel blogs onder de loep nemen en verbeteren, maar in de toekomst kan ik gelijk goede content schrijven op de manier waarop het voordelig is voor de SEO.

Ik zou andere bedrijven en bloggers die graag gevonden willen worden via Google het zeker aan raden om met je samen te gaan werken. Het is voor de kleine ondernemer wellicht even een investering in het begin, maar dit betaalt zich op de langere termijn zeker terug!

Daphne

My Name is Mama

Wat heb jij me enorm geholpen! Jouw kennis en ervaring op het vlak van pakkend schrijven én dat ook nog op een manier doen dat je je vindbaarheid op Google vergroot, is zo waardevol.

Nanouk heeft me echt doen realiseren dat goed schrijven en dit strategisch aanpakken het verschil kan maken of je potentiële klanten je vinden én dat ze dan ook werkelijk geïnteresseerd raken in jou en wat jij te bieden hebt.

Naast de super waardevolle tips die Nanouk geeft over SEO, geeft ze eigenlijk advies over de volledige customer journey op je website. Dat doe je op een heel heldere, eerlijke en motiverende wijze. Er vallen door haar feedback bij mij steeds meer kwartjes waardoor ik er ook steeds meer zin in heb gekregen om het nog beter te gaan doen.

Wat mij aanspreekt in Nanouk’s werkwijze is dat ze niet zoals veel andere coaches gaat voor de ‘quick fix’ en de mooie praatjes. In plaats daarvan is het haar kracht om de coachee af te remmen, met afstand te laten kijken en leren heldere keuzes te maken en een strategie te bepalen zodat je echt duurzaam en met vertrouwen je bedrijf kunt gaan opbouwen. Verder is ze een rustig en betrokken persoon en heeft ze ook nog eens hele toffe dingen gedaan zoals al reizend door Europa met gezin haar bedrijf opgezet. Dat getuigt van doorzettingsvermogen en een avontuurlijke instelling.

Ik hoop dat nog veel meer vrouwen van Nanouk als persoon en als professional gebruik mogen maken om verder te komen in hun bedrijf!

Sarah

In Your Natural Flow

Veel gestelde vragen

Wat zit er allemaal in het programma?

Het programma bestaat uit een online training van 6 modules. Je krijgt direct toegang tot alle modules en je kunt ze in je eigen tempo doornemen. Ook krijg je toegang tot de online community waar je al je SEO-vragen kunt stellen.

Kan ik op ieder moment beginnen?

Je kan op ieder gewenst moment instappen. Je krijgt meteen toegang tot de online training. Het kan één à twee werkdagen duren voor je bent toegevoegd aan de community.

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

Tot een half jaar na start van je deelname behoud je toegang tot de online training en de community.

Is de cursus volledig online?

Ja, het gehele programma is online, zowel de training als de community.

Hoeveel uur per week heb ik nodig?

Je hebt ongeveer 1 à 2 uur per module nodig om de videolessen door te nemen. 

Om het maximale uit dit programma te halen heb je daarnaast nog 2 à 3 uur per week nodig voor het uitdenken van je contentstrategie en het schrijven en updaten van content. Het hangt af van je bedrijf, je ervaring en schrijfskills hoeveel uur per week je hierin uiteindelijk investeert.

Maar laat dit je niet afschrikken, want je bent nu waarschijnlijk óók al veel tijd kwijt aan het schrijven van content (voor je website, social media en e-mailmarketing). De tijd die je straks bezig bent met content schrijven vervangt deze werkzaamheden; het komt er dus niet bovenop. 

Krijg ik persoonlijke feedback?

Jazeker, gedurende je deelname aan het programma kun je al je SEO vragen aan mij stellen in de community. Ik ben dus een half jaar je persoonlijke seo-helpdesk. En vergeet ook niet dat je van de vragen van anderen leert.

Ik vind dit te weinig begeleiding, kan ik extra hulp krijgen?

Ja, dat kan. Heb je interesse in de VIP-optie, neem dan contact met me op. We bespreken dan vrijblijvend de mogelijkheden.

Moet ik heel technisch zijn?

Nee, je hoeft niet technisch te zijn, maar het is wel handig als je een WordPress website hebt en dat je weet hoe je een blog en pagina moet aanmaken, publiceren en aanpassen. Het maakt niet uit welk thema je gebruikt. 

Wat is de investering?

De investering voor het halfjaarprogramma is €1899,- excl BTW. Dit mag ook in 3 termijnen van € 699,- excl BTW worden betaald.

♥ Op de automatische piloot een groeiende stroom aan super geïnteresseerde bezoekers op je website.

♥ Niet meer afhankelijk zijn van social media; jij bepaalt zelf wanneer en of je nog op social media post.

♥ En als Facebook en Instagram er wéér uitliggen, heeft dat 0 effect op jouw business.

♥ De vrijheid om je eigen tijd in te delen. Je onderneemt op jouw manier en je besteedt tijd en aandacht aan dat wat jij belangrijk vindt.

♥ Voor een investering van €1899,- (of 3 x €699) (excl BTW) bouw jij aan een succesvolle onderneming, nu en in de toekomst. 

Ja, ik kies voor SEO!

Ondernemen op jouw voorwaarden, met of zonder of met een beetje social media.

Precies hoe jij het wilt, zodat je strategie bij jou, je bedrijf én je doelgroep past.

Stop met het verspillen van je kostbare energie. Je toekomstige jij zal je dankbaar zijn.

Liefs, Nanouk