T.R.A.C.K.

Online vindbaarheid voor vrouwelijke ondernemers

Succesvol ondernemen begint met een continue stroom aan écht geïnteresseerde bezoekers op je website.

N

Méér bezoekers = meer klanten = meer inkomsten

N

Focus op de juiste bezoekers, die écht geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf

N

Nooit meer met losse flodders schieten met een online strategie die bij je past

N

Geen trucjes, geen poespas; een stevige basis voor langetermijnsucces

N

Voor vrouwen die hun vrije tijd waardevol vinden

Je bent nu een tijdje bezig met je onderneming. Je begon vol goede moed aan het bouwen van je website, het schrijven van teksten en het ontwikkelen van je diensten. Je barst van de goede ideeën! 

Er is alleen een cruciaal punt: je hebt niet veel tijd om aan je bedrijf te werken.

Kinderen, een (parttime) baan in loondienst, het huishouden, of andere verplichtingen, het slokt veel van je tijd en energie op.

Tussendoor vind je wel uurtjes om te ondernemen, maar dan zit je daar achter je laptop, met je lange to do lijst, zonder klanten, zonder inkomsten. Met je handen in het haar.

Herken je dit?

r

Na bijna een jaar zwoegen is alleen je moeder een trouwe bezoeker van je website

r

Je zet regelmatig nieuwe blogs op je site, maar niemand leest ze

r

Je bent actief op Instagram en Facebook, maar het voelt als tijdverspilling

r

Je e-maillijst bestaat uit je familie en beste vrienden

r

Je voelt je overweldigd door wat al die 'business experts' op social media roepen. Welk advies is het beste?

Als je heel eerlijk tegen jezelf bent, vraag je voortdurend af of je het wel goed doet…. Je voelt je regelmatig gefrustreerd en wanhopig. 

Waarom komen er geen bezoekers op mijn website? Hoe kom ik aan klanten?

Je hebt van alles geprobeerd, maar niks voelt echt goed, als passend bij jou en je bedrijf. Verkopen zit niet in je dna, bij termen als ‘acquisitie’ en ‘sales’ krijg je vervelende rillingen. En nu heb je het gevoel dat je met de ratrace mee moet rennen, terwijl je buiten adem bent en het liefst wilt uitrusten. 

Het kan anders, écht.

Ondernemen op jouw voorwaarden

Werken waar en wanneer jij wilt, baas zijn over je eigen tijd, dat is de allerbelangrijkste reden dat je met je bedrijf bent begonnen. Maar er is meer.

Je wilt thuis zijn als je kinderen van school komen en zonder druk van een werkgever voor ze zorgen als ze ziek zijn.

Je wilt meer reizen, misschien wel nomadisch leven. Je droomt van vrijheid, gaan en staan waar je wilt op de mooiste plekjes.

Je wilt financieel onafhankelijk zijn. Je eigen boontjes doppen en je nooit meer zorgen maken om geld.

Je wilt anderen helpen, je kennis en ervaring op een fijne manier inzetten, op een manier die bij jou past.

Het lukt alleen niet om bezoekers naar je website te trekken. Hoe kun je dan ooit aan klanten komen?!

Stel je eens voor dat je ideale klant in Google zoekt naar informatie over haar probleem. Jouw website staat bovenaan in Google en natuurlijk klikt die bezoeker door. Jij biedt precies de oplossing aan waar je ideale klant naar op zoek is. Deze bezoeker is oprecht geïnteresseerd in wat jij te bieden hebt. Ze downloadt je ebook, of volgt je gratis e-mailchallenge. Jullie bouwen een band op, et voila, je hebt er een klant bij.

Dit proces herhaalt zich automatisch, opnieuw en opnieuw.

Hoe zou jouw leven eruit zien als je iedere dag op de automatische piloot deze echt geïnteresseerde bezoekers op je website ontvangt?

Hi lieve jij,

Ik ben Nanouk, ondernemer, moeder, crea bea, ex digital nomad, lichte sport en health freak, en zo nog een paar andere dingen, waaronder SEO-expert. Laten we het over dit laatste even hebben 😉 

Als freelance SEO tekstschrijver heb ik jaren voor kleine ondernemers en grote bedrijven gewerkt. Ik optimaliseerde hun websites, (her)schreef website teksten en deed ontelbaar veel zoekwoordonderzoeken.

Dit deed ik zo’n 20 tot 25 uur per week, waar en wanneer ik maar wilde, eerst vanuit huis en later vanuit de camper terwijl we door Europa reisden.

Ik genoot enorm van m’n werk, maar er was iets dat aan mij knaagde.

Ondernemers huurde mij in om eenmalig hun website te optimaliseren. De resultaten waren goed; hun website steeg in de Google ranking en ze zagen het aantal bezoekers via zoekmachines toenemen. Super mooi, maar je wilt toch met je website hoog in Google blijven?

Natuurlijk vertelde ik aan mijn klanten dat het optimaliseren van je website een ongoing iets is. Wil je blijven stijgen in de ranking, die continue stroom aan bezoekers behouden, dan zul je je website moeten blijven updaten en optimaliseren. Maar veel kleine ondernemers hebben helemaal niet het geld om regelmatig een SEO-expert in te huren. Dus na een tijd zakte ze in de ranking en daalde het aantal bezoekers…

Maar wacht eens, dacht ik, ze kunnen toch veel beter zélf hun website optimaliseren?! Jij kent als ondernemer je ideale klant door en door. Jij weet als de beste wat je te bieden hebt aan producten en diensten en hoe je je klanten kunt helpen.

Mijn hart ging als een dolle tekeer. Dit wil ik doen! Ik wil ondernemers leren hoe ze zélf de beste SEO-technieken toepassen. Hoe ze zelf hun website optimaliseren en zo die continue stroom aan écht geïnteresseerde bezoekers krijgen en behouden.

Zo ontstond mijn programma T.R.A.C.K., waarmee ik jou als worstelende ondernemer help bij het succesvol opbouwen van je online onderneming, met een focus op de lange termijn. Je hebt mij maar één keer nodig, want daarna kun je het helemaal zelf.

En als je nu denkt ‘ja maar zelf SEO toepassen, dat is toch ingewikkeld en tijdrovend?!’ Nope, absoluut niet. Maar daarover zo meer 🙂

Oprecht geïnteresseerde bezoekers

Op mijn oude niche reisblog kreeg ik gemiddeld 250 unieke bezoekers per dag via Google.

Daar bovenop kwamen nog de bezoekers via andere kanalen zoals social media, e-mailmarketing en Pinterest.

In totaal een mooi aantal unieke bezoekers, zeker voor een website met een vrij kleine, specifieke doelgroep. Ik was vooral heel blij met de bezoekers via Google. Er zijn namelijk talloze manieren om bezoekers naar je website te trekken, maar er is maar één manier waarmee je alleen oprecht geïnteresseerde bezoekers aantrekt: via Google.

Bezoekers via social media zijn vaak toevallige bezoekers. Ze scrollen (gedachteloos) over hun tijdlijn, zien een opmerkelijke titel en klikken door. De kans is groot dat ze snel weer wegklikken (geen zin, geen tijd, geen focus, kijk maar eens naar je eigen social media consumptie…).

Mensen die op Google zoeken, hebben een probleem, zij zijn op zoek naar een oplossing, ze willen hier meer over weten. Ze gaan actief op zoek naar die informatie, en natuurlijk bied jij die informatie en de perfecte oplossing voor hun probleem aan. Zij nemen ook de tijd om je website te bekijken. Ze willen immers nú een oplossing voor hun probleem vinden.

Dat zijn de bezoekers die je op je website wilt hebben!

In T.R.A.C.K. leer je de basis van SEO, hoe je de meest effectieve SEO-technieken toepast op jouw website en hoe je een langetermijnstrategie opzet waarmee je je ideale klanten op de automatische piloot aantrekt.

T.R.A.C.K staat voor:

  • Techniek
  • Relevantie
  • Autoriteit
  • Content
  • Kwaliteit

Dit zijn de vijf onderdelen die je samenvoegt in je SEO plan. Zo ontstaat een strategisch stappenplan om effectief te werken aan langetermijn succes.

Hoog in Google komen en daar ook blijven! Zo behoud je een continue stroom aan écht geïnteresseerde bezoekers op je website.

Twijfels over SEO?

Misschien heb je je twijfels over de kracht van SEO. Dat snap ik, want er zijn nogal wat hardnekkige misverstanden over de werking van SEO. Laten we er eens een paar gaan bekijken.

“Google verandert voortdurend haar algoritme”

Aan de slag gaan met SEO heeft geen zin, want Google verandert voortdurend haar algoritme. Het klopt dat Google continu veranderingen doorvoert, maar dat is om haar algoritme te verbeteren. De basis van zoekmachine optimalisatie blijft hetzelfde, en als je je keurig aan de richtlijnen houdt, heb je juist profijt van die verbeteringen aan het algoritme.

En ik leer je in mijn programma alleen de zuivere SEO-technieken die altijd aan de richtlijnen van Google voldoen, ook in de toekomst.

“Er is maar één plek bovenaan in Google, en die is al bezet”

Ha, helemaal waar! Maar het algoritme verandert, websites komen en gaan (ook de grotere!) en er zijn honderd miljoen zoekwoorden waarop je die felbegeerde nummer 1 positie kunt behalen. Ook mooi: er komen iedere dag zoekwoorden bij. Best bijzonder hè.

Maak je dus niet druk om de concurrentie: als je een goede niche hebt en optimaliseert voor de juiste zoekwoorden, is er ook voor jou plek bovenaan in Google.

“Ik weet niet hoe ik mijn doelgroep bereik”

Iedereen zit op Google, echt. Als jij een helder beeld hebt van je doelgroep, gaan wij samen achterhalen waar je ideale klant op zoekt. Zo bereik je precies wie jij wilt bereiken.

“SEO is erg ingewikkeld”

Als er iets is dat online ondernemers tegenhoudt om met SEO aan de slag te gaan, dan is het wel omdat ze denken dat het erg ingewikkeld is. Dit is het grootste misverstand ever! SEO is simpel als je de juiste uitleg hebt gehad. En daar kan ik je natuurlijk bij helpen!

“Een paar honderd bezoekers per dag is toch niet genoeg?”

Wat heb je liever: duizenden toevallige bezoekers op je website, of een paar honderd écht geïnteresseerde bezoekers? Het antwoord lijkt me duidelijk.

Stop je energie in het aantrekken van een paar honderd écht geïnteresseerde bezoekers. Dan kun je de rest van je energie stoppen in dat wat je leuk vindt, met je klanten werken bijvoorbeeld, of lekker relaxen met je vrienden en familie. Om maar wat te noemen.

R

Details over T.R.A.C.K.

Mijn programma is volledig online. Ik leg je in heldere taal uit hoe je de beste SEO-technieken op je website kunt toepassen. De theorie bied ik je aan in de vorm van teksten en video’s. Je kunt dit in je eigen tempo doornemen.

Maar we duiken ook meteen de praktijk in, want dát is waar je echt van leert. Vanaf de start van het programma zet ik je aan het werk. En je doet het niet alleen! Ik geef je feedback, 1 op 1 en tijdens groep calls met de andere vrouwelijke ondernemers. Drie maanden lang ben ik je personal seo helpdesk 🙂

We kijken naar de technische kant van je website. Niet schrikken van het woord ‘technisch’. Hier help ik je natuurlijk bij, zodat ook jij als newbie het goed kan volgen.

Verder nemen we je teksten door, maken we een strategisch contentplan en gaan we aan de slag met zoekwoordonderzoek. Bij alles geef ik je praktische uitleg zodat jij dit zelf kunt toepassen op je website.

 Je oefent met deze technieken terwijl je aan je business werkt. Iets nieuws aanleren kost even tijd en energie, maar heb je het onder de knie, dan gaat dit je veel tijd besparen. Zo wordt het toepassen van SEO-technieken een second nature en hier heb je op de lange termijn enorm veel profijt van. 

Na 12 weken:

N

heb jij een strategisch plan zodat je precies weet waar je je schaarse werktijd aan wilt besteden;

N

heb jij een geoptimaliseerde website voor Google voor een blijvende hoge positie;

N

weet jij precies welke SEO-technieken de beste resultaten opleveren met de minste effort;

N

heb je mij of een andere SEO-expert niet meer nodig.

Jij weet nu precies hoe je hoger in Google komt. De continue stroom aan bezoekers begint te stromen, en door je langetermijnstrategie kun je die écht geïnteresseerde bezoekers ook blijven aantrekken.

Het toepassen van SEO-technieken gaat vrijwel vanzelf. Je schreef je website teksten en blogs sowieso al zelf en nu optimaliseer je ze tijdens het schrijven voor Google. Win-win dus!

On top of that heb je tijdens het programma andere vrouwen ontmoet die op hun authentieke manier willen ondernemen. Deze dames zijn ook nu nog je online support groep, je klankbord en sparring partners.

Je hebt plezier in het ondernemen, je hebt zelfvertrouwen en (niet geheel onbelangrijk) je inkomsten groeien. 

Natuurlijk wil je weten hoeveel het kost 😉 Het programma kost eenmalig €1500 (exclusief BTW). In termijnen betalen kan ook. 

Is er een match?

T.R.A.C.K. is specifiek bedoeld voor vrouwen die flexibel willen ondernemen, hun eigen tijd willen indelen, bijvoorbeeld om zorg en werk beter te combineren of om vaker en langer te kunnen reizen. Je vindt tijd waardevol en je wilt bewust “parttime” werken, zodat er balans is in je leven, quality time voor geliefden én voor jezelf. Je werktijd wil je dan ook zo effectief mogelijk benutten.

Je hebt al een website en je bent bekend met WordPress. Het installeren van een nieuwe plugin is voor jou een eitje. Je verdient geld (of je wilt geld gaan verdienen) door middel van het verkopen van een (online) dienst zoals coaching of e-learning programma of freelance (online) werkzaamheden.

Je weet wie je doelgroep is, wie je ideale klant (ongeveer) is en hoe je deze klant wilt helpen.

Jouw grote probleem is nu het bereiken van je ideale klant. Je wilt dan ook weten hoe je hoger in Google komt en een continue stroom aan geïnteresseerde bezoekers aantrekt, zodat je een solide basis hebt voor langetermijnsucces.

En héél belangrijk: je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan! 

Voel je dat het tijd is om in actie te komen?

Twijfel niet te lang en plan vrijblijvend en gratis een gesprek met me in.

Tijdens dit telefoongesprek kijken we of er een klik is tussen ons, leer ik meer over jou, je bedrijf en je struggles, en kan ik inschatten of deelname aan mijn programma voor jou nu de beste investering is.

Geen twijfels meer? Direct aanmelden kan natuurlijk ook! 

 

Plan een gesprek inOf meld je direct aan

Wat anderen over mij zeggen

SEO klonk voor mij als abracadabra. Veel te moeilijk om aan te beginnen. De samenwerking met Nanouk is super leuk en waardevol. Zij kan in Jip en Janneke taal uitleggen wat je moet doen en weet SEO leuk en makkelijk te maken. 

Ik vind het nu echt leuk om met SEO bezig te zijn. Allemaal dankzij de hulp van Nanouk. Het organisch verkeer naar mijn site groeit met de dag. Stapje voor stapje zie ik de resultaten. 

Een betere DA en hoger in Google waardoor meer mensen me vinden. 

Een samenwerking met Nanouk kan ik iedere serieuze ondernemer aanraden. Je ziet je business groeien.

Henla

Mama met Vrijheid

Ik deed alles altijd zelf, vanaf het begin dat mijn website in april 2015 als hobby van start ging. Leuk een beetje blogjes schrijven. Van SEO had ik nog nooit gehoord, laat staan dat ik me er mee bezig hield.

In de jaren die volgden werd steeds vaker en meer duidelijk dat SEO belangrijk was, zeker voor een website als die van mij. Veel waardevolle content, maar onvoldoende zichtbaar voor mijn doelgroep.

Toen ik eind 2018 mijn website flink wilde opfrissen en op zoek ging naar iemand die me daar mee kon helpen vond ik jou online. Sinds wij samenwerken ben ik heel anders naar het schrijven gaan kijken. Ik houd al veel meer rekening met SEO, zelfs met nieuwe onderwerpen voor de blogs houd ik er al rekening mee.

Het allerleukste aan de samenwerking vind ik het persoonlijke contact. Je bent geduldig, helder in je uitleg, je denkt altijd graag mee, neemt eigen initiatieven als het gaat om ideeën en suggesties en daardoor voelt het echt dat we dit samen doen. Vroeger was het alleen “ik”. Als mensen tegenwoordig vragen of ik mijn website helemaal alleen doe, vertel ik altijd dat ik Nanouk heb. 

Wat nu opvalt is dat niet alleen de bezoekersaantallen via Google omhoog gaan, maar dat ook de aanvragen voor samenwerking vanuit bedrijven enorm is toegenomen. Van enkele per maand naar enkele per week! Dit betekent dus dat bedrijven mij beter vinden en het daarnaast ook nog eens waard vinden om een samenwerking mee aan te gaan!

Wat ik het meest waardevol vind, is dat je me echt iets bijbrengt. Uitlegt waarom iets is, de reden erachter en het resultaat wat we er mee kunnen behalen. Ik heb hier op de lange termijn zo veel aan. Het is nu vooral veel blogs onder de loep nemen en verbeteren, maar in de toekomst kan ik gelijk goede content schrijven op de manier waarop het voordelig is voor de SEO.

Ik zou andere bedrijven en bloggers die graag gevonden willen worden via Google het zeker aan raden om met je samen te gaan werken. Het is voor de kleine ondernemer wellicht even een investering in het begin, maar dit betaalt zich op de langere termijn zeker terug!

Daphne

My Name is Mama

Wat heb jij me enorm geholpen! Jouw kennis en ervaring op het vlak van pakkend schrijven én dat ook nog op een manier doen dat je je vindbaarheid op Google vergroot, is zo waardevol.

Nanouk heeft me echt doen realiseren dat goed schrijven en dit strategisch aanpakken het verschil kan maken of je potentiële klanten je vinden én dat ze dan ook werkelijk geïnteresseerd raken in jou en wat jij te bieden hebt.

Naast de super waardevolle tips die Nanouk geeft over SEO, geeft ze eigenlijk advies over de volledige customer journey op je website. Dat doe je op een heel heldere, eerlijke en motiverende wijze. Er vallen door haar feedback bij mij steeds meer kwartjes waardoor ik er ook steeds meer zin in heb gekregen om het nog beter te gaan doen.

Wat mij aanspreekt in Nanouk’s werkwijze is dat ze niet zoals veel andere coaches gaat voor de ‘quick fix’ en de mooie praatjes. In plaats daarvan is het haar kracht om de coachee af te remmen, met afstand te laten kijken en leren heldere keuzes te maken en een strategie te bepalen zodat je echt duurzaam en met vertrouwen je bedrijf kunt gaan opbouwen. Verder is ze een rustig en betrokken persoon en heeft ze ook nog eens hele toffe dingen gedaan zoals al reizend door Europa met gezin haar bedrijf opgezet. Dat getuigt van doorzettingsvermogen en een avontuurlijke instelling.

Ik hoop dat nog veel meer vrouwen van Nanouk als persoon en als professional gebruik mogen maken om verder te komen in hun bedrijf!

Sarah

In Your Natural Flow

Benieuwd of mijn programma iets voor je is?

Plan vrijblijvend en gratis een gesprek met me in. Dan kijken we samen waarmee ik je kan helpen. Direct aanmelden kan natuurlijk ook.

Ik wil met je bellenIk doe mee!

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt het programma?

Het programma duurt 12 weken.

Kan ik op ieder moment beginnen?

Het programma start twee keer per jaar; in maart en in september.

Hoeveel uur per week heb ik nodig?

Mijn programma is speciaal bedoeld voor vrouwelijke ondernemers die 101 ballen in de lucht houden en niet veel werktijd hebben. Het tempo ligt dan ook relatief laag, maar om goede resultaten te behalen heb je minimaal 4 à 5 uur per week nodig. Zo kun je de modules goed bijhouden, is er voldoende ruimte om aan de slag te gaan met wat je hebt geleerd en heb je tijd om actief mee te doen aan de groep calls.

Heb je minder tijd? Laten we dan samen kijken of het programma geschikt is. 

Hoeveel uur per week heb ik ná het programma nodig?

Na mijn programma heb je de belangrijkste SEO-technieken onder de knie. Je gaat hier tijdens het programma veel mee oefenen en daarna is SEO als een tweede natuur voor je. 

 

Is de cursus volledig online?

Ja, het gehele programma is online. De theorie kun je in je eigen tijd tot je nemen via de online leeromgeving. Je gaat daarna aan de slag met opdrachten om het geleerde in de praktijk te brengen. Ook de 1 op 1 feedback en de groepssessies vinden online plaats.

Krijg ik persoonlijke feedback?

Jazeker, dat is de kracht van mijn programma. Ik leer je niet alleen de theorie, maar ook hoe je dit op de juiste manier in de praktijk toepast op jouw website voor jouw bedrijf. Tijdens de groep calls, die om de week plaatsvinden, krijg je feedback van mij, maar kun je ook support verwachten van de andere deelnemers. Daarnaast kun je gedurende het programma al je SEO vragen aan mij stellen. Ik ben dus drie maanden lang je persoonlijke seo-vraagbaak.

Hoe zit het met de groep calls?

Om de week is er een groep call. Er zijn twee time slots beschikbaar, waarvan één ‘s avonds, dus ook voor de jonglerende vrouw die baan en zorg combineert, is het mogelijk om aanwezig te zijn. En kun je er echt niet bij zijn, dan kun je de opname bekijken en mij 1 op 1 extra vragen stellen.

Hoeveel deelnemers doen mee aan het programma?

Het programma biedt ruimte aan maximaal 6 deelnemers. Ik hou het bewust klein, zodat de groepssessies niet massaal aanvoelen, er genoeg ruimte is voor feedback, support en aanmoediging, en uhm ohja, omdat ik zelf ook parttime werk en 101 ballen in de lucht houd 😉

Is er veel contact met de andere deelnemers?

Dat is geheel aan jou. Doordat je samen met andere online ondernemende dames aan het programma deelneemt, heb je een mooi klankbord waar je je ideeën en struggles mee kunt bespreken. Maak hier gebruik van, zodat je het beste resultaat behaalt! Heb je hier geen behoefte aan, dan is dat ook helemaal prima. Al is het natuurlijk wel erg fijn om te weten dat je niet de enige ondernemer bent die zo aan het zwoegen is 😉

 

Waarom mogen alleen vrouwen meedoen aan het programma?

Niet om te generaliseren, want er zijn heus uitzonderingen, maar vrouwen ondernemen anders dan mannen.

De meeste dames vinden verkopen niet zo leuk, en al helemaal niet zichzelf. Veel vrouwen voelen zich hier erg ongemakkelijk bij. 

En vrouwelijke ondernemers hebben er een handje van om zichzelf weg te cijferen. Het huishouden, de kinderen, een partner; het is allemaal belangrijk, en tijd voor jezelf maken schiet er dan bij in. 

Daarom heb ik ervoor gekozen om me met mijn programma te richten op vrouwelijke ondernemers. 

Mogen alleen moeders meedoen aan het programma?

Nee hoor, mijn doelgroep is vrouwelijke ondernemers. In de praktijk spreekt mijn programma wel veel moeders aan, omdat zij vaak problemen ervaren met het combineren van zorgen en werken en weinig werkuren hebben.

Hoe lang heb ik toegang tot de inhoud van het programma?

Tot een jaar na start van je deelname behoud je toegang tot de inhoud van het programma.

Wat ga je me allemaal leren tijdens het programma?

We beginnen met de basis van SEO (hoe werkt Google) en ik leg je uit welke onderdelen cruciaal zijn voor het succesvol toepassen van SEO-technieken. Vervolgens gaan we de techniek van je website onder handen nemen. We doen ook een grote stap terug en nemen je doelgroep, niche en ideale klant goed onder de loep. Daarna is het tijd voor de “echte” SEO-technieken, zoals het uitvoeren van een zoekwoordonderzoek, het maken en gebruiken van een keyword plan, het toepassen van on page SEO en de do’s en don’ts van linkbuilding. Tot slot leer ik je hoe je een strategisch plan ontwikkelt én toepast op je website, zodat die felbegeerde bezoekers ook in de toekomst blijft aantrekken.

Moet ik heel technisch zijn?

Nee, als je weet hoe je een plugin installeert op je WordPress website, en weet hoe je een blog en pagina moet aanmaken, publiceren en aanpassen, dan heb je voldoende ‘technische’ kennis in huis. Het maakt ook niet uit welk thema je gebruikt.

Hoeveel kost het programma?

Je investering is eenmalig €1500 (exclusief BTW) of vier keer €380 (exclusief BTW). 

Waarom eerst een telefoongesprek?

Ik vind het belangrijk dat er een klik is tussen ons.

Daarnaast wil ik goed kunnen inschatten of het programma wel voor jou geschikt is. In welke fase zit je met je bedrijf? Bied ik met mijn programma aan wat jij nú nodig hebt? Hoe staat het met je mindset; ben je gemotiveerd en bereid om te investeren in je bedrijf? Deze vragen kan ik beter beantwoorden door je telefonisch te spreken

En voor jou is het ook fijn! Jij kunt zo beter inschatten of er een match is tussen ons en je kunt me meteen (praktische) vragen stellen. Dat scheelt weer heen en weer mailen.

Droom groot, want er is meer mogelijk dan je denkt

Werken waar en wanneer jij wil, je leven in balans, een leven vol voldoening en tevredenheid.

Werk en zorg op een fijne manier combineren. Financieel onafhankelijk zijn. Je kennis en ervaring benutten om anderen te helpen.

Of droom je van een reizende levensstijl?

Wat je droom ook is, ga er voor!

Liefs, Nanouk

 

Bedankt voor je aanmelding! Na bevestiging kun je je ebook downloaden.