fbpx
Selecteer een pagina

Met een digitale camera schiet je op vakantie zo honderden, soms wel duizenden foto’s. Alleen de pareltjes halen Facebook of je blog, maar wat te doen met die tientallen rare en ietwat genante reisfoto’s? Co van Op reis met co bedacht een leuke tag zodat ook de maffe foto’s eens op het wereld wijde web komen. Ik heb erg gelachen om haar foto’s (vooral die met die koala hihi) dus ik neem de tag graag over. Bij mij alleen geen dieren, maar mensen die gekke dingen doen.

Deze schuur is in shock

Tijdens het wandelen in Viñales op Cuba kwamen we dit huis (of ja schuur) tegen. Het lijkt net een gezicht! Dat is al apart, maar ik dacht, weet je wat, ik doe dat gezicht na… Sprekend hè?!

Vinales Cuba rare foto

Viñales in Cuba

Gekke papa…

Weet je van wie ik dat gekke hoofd geërfd heb? Van mijn vader. Die kan namelijk nooit (nee echt serieus, nooit) normaal op een foto staan. Kijk maar:

Mijn vader staat altijd raar op de foto, ook in het Alhambra in Granada

Mijn vader staat altijd raar op de foto, ook in het Alhambra in Granada

En als hij dan een keer redelijk normaal op de foto staat, doet ‘ie wel iets geks om de foto op te vrolijken. Deze foto’s zijn genomen in het Alhambra in Granada.

alhambra-2

Tja.

Gezellig wandelen in PN Monfraguë

Tijdens onze reis met de caravan kwamen mijn ouders ons 3 keer een week opzoeken. We hebben dus heel veel reisfoto’s waar die gekke vader van mij op staat. Maar één ding is duidelijk: het was wel steeds grote lol!

Grote lol in PN Monfraguë bij Plasencia Spanje

Grote lol in PN Monfraguë

Overtref de master

Maar ik kan er zelf ook wat van. Ik denk dat ik met deze foto mijn vader overtref, niet?

np-monfrague-1

Jeetje wat lelijk. Heb ik dit echt online gezet? 😮

Deze foto’s zijn gemaakt tijdens het wandelen in PN Monfraguë bij Plasencia, Spanje.

Heb jij nog rare reisfoto’s?

Durf jij je rare reisfoto’s te delen? Uiteraard kun je deze tag overnemen (credits naar Op reis met co!).