fbpx
Selecteer een pagina

Effectief werken

Als vrouwelijke ondernemer houd je 101 ballen in de lucht. Dit kunnen allerlei ballen zijn: een (parttime) baan in loondienst, kinderen, partner, vrienden, familie, sport, en ohja, hoe zat het ook alweer met ontspanning?! Je hebt weinig tijd om aan je bedrijf te besteden en als je dan eindelijk tijd hebt, wil je die zo effectief en productief mogelijk besteden. Je wilt serieuze stappen zetten om van je bedrijf een succesvolle onderneming te maken, zodat je een leven in balans kunt creëren.

Focus en concentratie

  • Wil je ook met volle concentratie aan het werk gaan?
  • Met een voldaan gevoel je laptop na een paar uur werken dichtklappen?
  • Tijd hebben voor familie en vrienden zónder dat je met je hoofd bij je bedrijf zit?

Natuurlijk wil je dat! En ik heb goed nieuws, want het is zeker mogelijk, ook voor jou als vrouwelijke ondernemer met een drukke agenda én druk hoofd.

Algemene tips voor meer productiviteit, waar het wereldwijde web vol mee staat, zijn vaak niet geschikt voor vrouwelijke ondernemers zoals jij en ik die zorg met werk combineren.

Wat werkt dan wel?

Time-management technieken

Met een realistische planning en de juist time-management technieken kun jij als vrouwelijke ondernemer wél met een voldaan gevoel en rust in je hoofd aan je bedrijf werken. Effectief werken is hierbij key.

Hier vind je mijn beste tips om effectief te werken.

Tastea Detox kuur – voor een gezondere levensstijl

Tastea Detox kuur – voor een gezondere levensstijl

24 uur lang kotsen en diarree. Dat was het resultaat toen ik op m'n 16e een paar kopjes afslankthee had gedronken. Ik verloor in die ene dag inderdaad een paar kilo, logisch, maar ik voelde me zo ziek dat ik de rest van het doosje thee in de prullenbak heb gegooid....

Lees meer