Disclaimer

Toepassing

De inhoud van deze disclaimer is van toepassing op de gehele website van Samen de Wereld Ontdekken.

Zorgvuldig

Ik doe mijn uiterste best om alle inhoud op Samen de Wereld Ontdekken zorgvuldig samen te stellen. Toch kunnen er onjuistheden in sluipen. Ook kan ik niet overal volledig zijn. Samen de Wereld Ontdekken is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die kunnen zijn ontstaan door het gebruik van de informatie op deze website. Ook is Samen de Wereld Ontdekken niet verantwoordelijk voor de (inhoud van de) websites waar naar gelinkt wordt.

Rechten

Aan de inhoud van Samen de Wereld Ontdekken kunnen geen rechten worden ontleend.

Wijzigingen

De inhoud op Samen de Wereld Ontdekken wordt voortdurend aangepast. Dit mag op elk moment plaatsvinden zonder voorafgaande aankondiging.

Auteursrecht

Ik, Nanouk, schrijf alle content op Samen de Wereld Ontdekken zelf. Ook het beeldmateriaal is van mij zelf. Als dit niet het geval is, staat dit genoemd met een bronvermelding.

Er rust auteursrecht op alle inhoud van Samen de Wereld Ontdekken. Het is dan ook niet toegestaan om inhoud zoals foto’s, afbeeldingen, en teksten over te nemen, te kopiëren of te gebruiken voor eigen doeleinden.

Wil je inhoud overnemen of gebruiken, dan moet je altijd eerst toestemming vragen. We bespreken dan daarna de mogelijkheden en de voorwaarden.

Privacy

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met persoonsgegevens die door Samen de Wereld Ontdekken worden verzameld (bijvoorbeeld via het contactformulier of reacties onder blog posts). Ik geef persoonsgegevens nooit door aan derden.

Lees hier de uitgebreide privacyverklaring.

Reviews

Soms schrijf ik een review over een product dat ik gratis heb gekregen. Hierin schrijf ik altijd mijn oprechte mening. Ook als het product nadelen heeft, benoem ik dit. Ik kan dan ook niet op voorhand garanderen dat ik een positieve review plaats.

Daarnaast plaats ik alleen no follow-links. Ik maak geen uitzonderingen.

Affiliate

Ik plaats regelmatig affiliate links.

Vragen?

Heb je nog vragen, neem dan contact met me op via nanouk [at] samendewereldontdekken.nl.

Deze pagina is op 16 mei 2018 voor het laatst geüpdate.