fbpx
Selecteer een pagina

Disclaimer

Toepassing

De inhoud van deze disclaimer is van toepassing op de gehele website van Nanouk van Gennip (nanoukvangennip.nl).

Zorgvuldig

Ik doe mijn uiterste best om alle inhoud op nanoukvangennip.nl zorgvuldig samen te stellen. Toch kunnen er onjuistheden in sluipen. Ook kan ik niet overal volledig zijn. Nanouk van Gennip is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die kunnen zijn ontstaan door het gebruik van de informatie op deze website. Ook is Nanouk van Gennip niet verantwoordelijk voor de (inhoud van de) websites waar naar gelinkt wordt.

Rechten

Aan de inhoud van nanoukvangennip.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

Wijzigingen

De inhoud op nanoukvangennip.nl wordt voortdurend aangepast. Dit mag op elk moment plaatsvinden zonder voorafgaande aankondiging.

Auteursrecht

Ik, Nanouk, schrijf alle content op nanoukvangennip.nl zelf. Ook het beeldmateriaal is van mij zelf. Als dit niet het geval is, staat dit genoemd met een bronvermelding.

Er rust auteursrecht op alle inhoud van nanoukvangennip.nl. Het is dan ook niet toegestaan om inhoud zoals foto’s, afbeeldingen en teksten over te nemen, te kopiëren of te gebruiken voor eigen doeleinden.

Wil je inhoud overnemen of gebruiken, dan moet je altijd eerst toestemming vragen. We bespreken dan daarna de mogelijkheden en de voorwaarden.

Privacy

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met persoonsgegevens die door Nanouk van Gennip worden verzameld (bijvoorbeeld via het contactformulier of reacties onder blog posts). Ik geef persoonsgegevens nooit door aan derden.

Lees hier de uitgebreide privacyverklaring.

Reviews

Soms schrijf ik een review over een product dat ik gratis heb gekregen. Hierin schrijf ik altijd mijn oprechte mening. Ook als het product nadelen heeft, benoem ik dit. Ik kan dan ook niet op voorhand garanderen dat ik een positieve review plaats.

Bij samenwerkingen met een financiële transactie plaats ik alleen no follow-links. Ik maak geen uitzonderingen.

Affiliate

Ik plaats regelmatig affiliate links.

Vragen?

Heb je nog vragen, neem dan contact met me op via nanouk@nanoukvangennip.nl

Deze is gepubliceerd op 12 april 2017 en voor het laatst geüpdate op 21 oktober 2021.